Hotel Pécs

Válasszon pécsi szállást a HOTEL Pécs oldalain!

Most például a pécsi hotelek, szállodák, szállások, apartmanok, panziók ajánló oldalaként látja weboldalunkat.

Welcome to Hotels in Hungary, Hotel in Ungarn – Pécs.

Hotel Árkádia **** Pécs

Hotel Árkádia Pécs

Pécs belvárosának négycsillagos szállodája.
A központban való elhelyezkedés, a barátságos ár, a látogatók által a weben, vagyis nyilvánosan is elismert vendégszerető kiszolgálás ide vonzza a Pécsre látogató turistákat.
Szolgáltatások sokszínűségét tapasztalhatja a vendég: például a délelőtt 11 óráig lehetővé tett reggelizés az étteremben megengedi a vendég számára a késő esti, sőt éjszakai fentlétet is, az ilyen napszakban megszokott programokon – színházi előadáson, koncerten, esti fürdésen valamelyik közeli fürdőhelyen.
A 32 jól felszerelt, internetes és televíziós műsorral ellátott szobák mozgásában korlátozott emberek számára is kényelmes megoldásokat nyújt.
Ez a belvárosi szálloda több, mint szállás – gyönyörű képek díszitik a falakat a Bauhaus stílusú épület falain.
A hotel korszerű eszközeivel ideális helyet nyújt kisebb konferenciák elegáns megrendezéséhez.
Itt ügyelnek a turisták, szállóvendégek egészségére is – nem dohányzó a hotel.
Ezt a népszerű belvárosi hotelt egy rövid videó segítségével még rendelés előtt megszemlélhetjük:

Hotel Árkádia Pécs – bemutatjuk videón is

Tovább a hotel honlapjához: Hotel Árkádia Pécs

Háttér a pécsi hotelek működésének minőségi fejlesztéséhez.
A grafikon a Google Trends segítségével 2004-től napjainkig mutatja, hogy a Hotel Pécs keresőkifejezésre milyen arányban kerestek az érdeklődők – turisták, konferencia szervezők – a weben, nem csak Magyarországról, hanem a nagyvilágból is:

A Hotel Pécs kifejezés keresettsége a weben
A keresési csúcspont 2010, az Európa Kulturális Fővárosa program éve volt

A kisebb keresettség a weben elárulja – nyilván kevesebb érdeklődővel kell számolnia a szálláshely kínálóknak. Vagyis növekszik a verseny. Mondunk példát is: a Hotel Árkádia wellness kínálattal bővíti a hotelt.

Boutique Hotel Sopianae Pécs

Hotel Sopianae Pécs

Pécs első négycsillagos szállodája. Belvárosi elhelyezkedés, családias hangulat, büféreggeli, étterem, bár, thai masszázs, ingyenes internet, ingyenes biliárd és wellness jellemzi a pécsi hotelek e jellemző képviselőjét. Specialitásként liget használatot élvezhet a szabad levegőt, mediterrán napsütést kívánó vendég. Hétvégi akciók segítik Önt a takarékosságban. Rendezvények lebonyolítása 60 főig lehetséges a Boutiq Hotelben, amely a város, Pécs régi, római kori nevét – a Sopianae nevet is magán viseli.

Tovább a patinás hotelhez: Hotel Sopianae

Szent György Fogadó***

A pécsi Hotel Szent György látványképe

A Szent György Fogadó Hotel *** – Pécs, a kétezer éves város, az egykori Sopianae, s 2010 Európa Kulturális Fővárosa régi, családiházas negyedében, a Nagyvárad utcában található.
A mesebeli kastély kinézetét idéző hotel-étterem kettős funkcióját rejtő épület 25 szobával, minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja az átutazókat és a pihenni vágyókat.
A szobák WC-vel, fürdőszobával felszereltek, számítógépes telefonrendszer, széles sávú internet, illetve kábeltelevíziós csatornahálózat – műholdas programok – egészíti ki az alapszolgáltatásokat (deutsch ; english), a barátságos, otthonos hangulatot még nem is számítva.

Szent György Fogadó *** Hotel, Pécs

Makár Sport & Wellness**** Pécs

Hotel Makár | Hotel, Sport, Wellness - Pécs, Hungary

Hotel, sportcentrum, wellness központ – mindez egyben, az egyetemi városban!
A szállodai szolgáltatásokon túl ideális helyszín baráti találkozók, üzleti megbeszélések megvalósítására, és családi rendezvényeknek is megfelelően otthonos keretet tudnak biztosítani. Elvégre egy modern szálláshely nem csak az ágyairól ismerhető meg. Hanem például a teniszpályáiról – még ha furcsán is hathat ez sokak szemében.
A hotel hotelstars minősítéssel bír, amit nem minden szállodaiparban működő vállalkozás mondhat el magáról.
A hotel címe: 7635. Középmakár dűlő 4.

Ismerje meg részletesen itt: Hotel, Sport, Wellness – Pécs

Valcsics Villa Panzió Pécs

Panzió Pécs - Valcsics Villa

Pécs városa fölött, a Mecsek oldalán, a Tettyén található a
kilenc szobával rendelkező, gyönyörű panorámát biztosító, családbarát, otthonos Valcsics Villa Panzió.
Televízió minden szobában, kulturált környezet, a szomszédban kerthelyiséggel is működő étterem – és barátságos, segítőkész tulajdonosok.

A szállás honlapja: http://panziopecs.eu/

Hotel Aranyhajó Fogadó Pécs
(felújítás alatt)

Hotel Aranyhajó Fogadó, Pécs

Pécs belvárosának kellős közepén találja meg a
Hotel Aranyhajót, szó szerint pár lépésre a város központjától, a Széchenyi tértől. A hoteltől délre egy modern bevásárló centrumot, pénzváltókat is talál. Keletre éttermek, kávézók, pubok várják a turistát. Az utca végén pedig már szinte pár lépésre az egyetem, a Tudásközpont és a nagyszerű hangversenyeknek helyet adó Kodály Központ található. Nyugat felé indulva pár perc és máris a Világörökség, a Cella Septichora fogadja a látogatót.
Íme, egy, a klasszikus szállodák közül, Pécs belvárosában, amelyhez mindent közel talál!
Kívánság szerint városnézést és egyéb programokat is kínálnak a kényelmes, otthonos szállodai elhelyezésen túl. Ha egy klasszikus, patinás pécsi hotelre vágyik – itt megtalálja.