Hotel Pécs

Válasszon pécsi szállást a HOTEL Pécs oldalain!

Most például a pécsi hotelek, szállodák, szállások, apartmanok, panziók ajánló oldalaként látja weboldalunkat.

Welcome to Hotels in Hungary, Hotel in Ungarn – Pécs.

 

Boutique Hotel Sopianae Pécs

Hotel Sopianae PécsPécs első négycsillagos szállodája. Belvárosi elhelyezkedés, családias hangulat, büféreggeli, étterem, bár, thai masszázs, ingyenes internet, ingyenes biliárd és wellness jellemzi a pécsi hotelek e jellemző képviselőjét. Specialitásként liget használatot élvezhet a szabad levegőt, mediterrán napsütést kívánó vendég. Hétvégi akciók segítik Önt a takarékosságban. Rendezvények lebonyolítása 60 főig lehetséges a Boutiq Hotelben, amely a város, Pécs régi, római kori nevét – a Sopianae nevet is magán viseli.

Tovább a patinás hotelhez: Hotel Sopianae

Szent György Fogadó***

A pécsi Hotel Szent György látványképeA Szent György Fogadó Hotel *** – Pécs, a kétezer éves város, az egykori Sopianae, s 2010 Európa Kulturális Fővárosa régi, családiházas negyedében, a Nagyvárad utcában található.
A mesebeli kastély kinézetét idéző hotel-étterem kettős funkcióját rejtő épület 25 szobával, minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja az átutazókat és a pihenni vágyókat.
A szobák WC-vel, fürdőszobával felszereltek, számítógépes telefonrendszer, széles sávú internet, illetve kábeltelevíziós csatornahálózat – műholdas programok – egészíti ki az alapszolgáltatásokat (deutsch ; english), a barátságos, otthonos hangulatot még nem is számítva.

Részletesebben ajánló oldalunkon: Hotel Pécs Fogadó

Makár Sport & Wellness**** Pécs

Hotel Makár | Hotel, Sport, Wellness - Pécs, HungaryHotel, sportcentrum, wellness központ – mindez egyben, az egyetemi városban!
A szállodai szolgáltatásokon túl ideális helyszín baráti találkozók, üzleti megbeszélések megvalósítására, és családi rendezvényeknek is megfelelően otthonos keretet tudnak biztosítani. Elvégre egy modern szálláshely nem csak az ágyairól ismerhető meg. Hanem például a teniszpályáiról – még ha furcsán is hathat ez sokak szemében.
A hotel hotelstars minősítéssel bír, amit nem minden szállodaiparban működő vállalkozás mondhat el magáról.
A hotel címe: 7635. Középmakár dűlő 4.

Ismerje meg részletesen itt: Hotel, Sport, Wellness – Pécs

Valcsics Villa Panzió Pécs

Panzió Pécs - Valcsics VillaPécs városa fölött, a Mecsek oldalán, a Tettyén található a
kilenc szobával rendelkező, gyönyörű panorámát biztosító, családbarát, otthonos Valcsics Villa Panzió.
Televízió minden szobában, kulturált környezet, a szomszédban kerthelyiséggel is működő étterem – és barátságos, segítőkész tulajdonosok.

A szállás honlapja: Valcsics Villa

Hotel Aranyhajó Fogadó Pécs
(felújítás alatt)

Hotel Aranyhajó Fogadó, PécsPécs belvárosának kellős közepén találja meg a
Hotel Aranyhajót, szó szerint pár lépésre a város központjától, a Széchenyi tértől. A hoteltől délre egy modern bevásárló centrumot, pénzváltókat is talál. Keletre éttermek, kávézók, pubok várják a turistát. Az utca végén pedig már szinte pár lépésre az egyetem, a Tudásközpont és a nagyszerű hangversenyeknek helyet adó Kodály Központ található. Nyugat felé indulva pár perc és máris a Világörökség, a Cella Septichora fogadja a látogatót.
Íme, egy, a klasszikus szállodák közül, Pécs belvárosában, amelyhez mindent közel talál!
Kívánság szerint városnézést és egyéb programokat is kínálnak a kényelmes, otthonos szállodai elhelyezésen túl. Ha egy klasszikus, patinás pécsi hotelre vágyik – itt megtalálja.