Szálloda üzemeltetőknek

Ülőgarnitúrák, kanapék, franciaágyak outlet áron szálloda üzemeltetőknek

Szálloda üzemeltetők számára igen fontos a hatékony üzemeltetés.
A kor divatja szerint a hibátlan áruk olcsó beszerzésének forrása az outlet áruház.
Kifutó típusok, első osztályú, zömmel német termékek jellemzik a budapesti ABútor Outlet Áruházat.

A kedvező beszerzési ár, az országos házhoz szállítás lehetősége méltán teszi vonzóvá ezt az üzletet az ülőgarnitúrák, a kanapék, a sarokgarnitúrák, a nappali kiegészítő bútorok, például asztalok, dohányzóasztalok, éjjeli szekrények, médiatárolók iránt érdeklődő hotelek, szállodák, apartmanok, panziók számára.
Pillantsuk rá a kínálatra:
> Kanapé

Ülőgarnitúra hotel nappalijában - ajánlat szálloda üzemeltetőknek
Ez az ülőgarnitúra egy hotel haljában is jól mutat. (a Bokros Bútorházból való).

És ugyancsak figyelemre méltó választékot produkál a szállodákban, hotelekben felhasználható termékekből a Bokros Bútorház.
Termékpalettáján, egy ülőgarnitúra specialistához méltón, a legkülönbözőbb modern és klasszikus formák jelennek meg, legyen szó akár egy egyszerű puffról, fotelról, franciaágyról vagy kanapéról vagy kihúzható kanapéágyról.
Sőt, kanapé esetén az egyenes, az L alakú vagy az U alakú bútordarab is elérhető.

És a borítás is lehet sokféle színű és anyagú.
Lehet textil, textilbőr vagy elegáns és hosszú életű – Long Life – bőr huzata az ülőgarnitúrájának.
> Ülőgarnitúrák

Szállodai textilek

A kiterjesztett értelmű vendéglátás – étteremtől a szállodai szobáig – rengeteg textilt feltételez. Az abrosz, a szalvéta igazán kis darabok, ám aztán következnek a nagyobbak is: a törölközők, a lepedők, az ágynemű huzatok, a fürdőköntösök…
Ám nem mindegy, hogy milyen anyagból készülnek ezek a nagy forgalomnak és használatnak kitett mindennapi textil darabok, eszközök.

Dibella szállodai ttörölköző
Tartós minőségű szállodai törölköző

A legjobban teszi egy-egy szállodaiparban, vendéglátásban elkötelezett vállalkozás, ha tudományos igénnyel kidolgozott, szakmai cégtől vásárolja meg ezeket a holmikat. Ilyen, egész Európában híres és elfogadott gyártó a Dibella szállodai textilgyártó.
Nézzen be hozzájuk:
> Szállodatextil

Vészhelyzetben: duguláselhárítás

A szállodát, appartmant érheti nem várt “baleset”, ami például dugulás képében önti el valamelyik szobát vagy közösségi helyiséget, esetleg a WC-t a létesítményben.
Ilyenkor igazán megnyugtató, ha van egy jó címünk, amely egy bevált, megbízható vállalkozás gyors hívásához ad lehetőséget. Budapesten és az autópályákon megközelíthető városokban, ilyen például Győr, Tatabánya, Százhalombatta, Érd, Székesfehérvár, érdemes ezt a honlapcímet megjegyezni:
> Duguláselhárítás

Energetikai megtakarításhoz: energetikai tanúsítvány

Egy-egy hotel, szálloda, apartman hatékony üzemeltetése sokirányú figyelmet kíván meg az üzemeltetőtől. Az energiával való takarékosság joggal érdemel kitüntetett figyelmet.
Vajon hol szökik el az épületből a hőenergia? Vajon a konkrét helyszínen megérné-e és milyen visszatérülési idővel a kazáncsere vagy a napenergiai beruházás.
Az ilyen kérdések megválaszolásához nyújt segítséget országszerte a jó hírű, tapasztalt Innotau Kft.

> Energetikai tanúsítvány